top of page

Blues er min rus! Livet er blått og godt!

Oppdatert: 1. aug. 2021



Nyhetene er stappfulle av negative meldinger. Nå jeg har kikker på nyhetsoppslagene lurer jeg på om verden består til i morgen. Er det ikke mulig å komme med noen gladmeldinger også?? Drap, vold, henrettelser, naturkatastrofer immigrasjon i farlige båter flere ganger daglig gjør noe med oss. Rart vi ikke går inn i depresjon og oppgitthet? Vi kan ikke ta ansvar for all verdens elendighet! Det er ikke vår skyld at India ikke har greid å begrense befolkningsøkningen som har økt fra 500 mill. på 70-tallet til 1,4 milliarder i 2021! Make love not babies! Mange barn i India blir født til fattigdom og sult!


Men det er lov å nyte musikk å få tankene over på noe helt annet! Du vet jo at du kan lytte til både Bluestrain og jazzforalle hele døgnet?! Her på bluzz.online !


Nå har jeg sendt Bluestrain i 21 år og gleder meg fremdeles med å spille blå musikk og prate om det som skjer. Får mange tilbakemeldinger og det er alltid hyggelig å vite at folk lytter og nyter. Men det kan gjøres bedre og har du forslag så blir jeg happy. Gjerne små historier eller episoder fra dagliglivet. Selvopplevde eller ting du har hørt om. Humor redder verden!


Musiker Bent Patey spilte på årets Trandal festival og fortalte Bluestrain hvor herlig det var å oppleve denne naturperlen av en festival. Da fikk han telefoner fra de som startet det hele som var så glad for å høre dette på radio! Sånt betyr mye for oss alle. Bluesen har mange forbedringsmuligheter! Flere unge publikummere, flere kvinner på scenen og mer penger i systemet. Mer samarbeide mellom klubbene etc. etc.


Lederen av Bluesunionen Bitten Svendsen skal få sitt eget hjørne på Bluestrain som blir kalt.. Bitten tar corner! Det kan også bli straffespark men med glimt i øyet.

En god helg til dere alle og husk den kommer ikke tilbake!!

11 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Jan Christian Nordahl
Jan Christian Nordahl
Oct 10, 2021

Bluespoeten er snart klar med sin tredje diktsamling. Det nærmer seg jo jul og det er lenge siden forrige utgivelse. Den første kom i 2012 med tittelen "Blues på verseføtter" og den andre i 2016 med tittelen "Bluespoetens andre symfoni". Den tredje diktboka har ingen tittel enda og kanskje du har et forslag? Det blir ca. 40 dikt mens 10 av dem er et slags best of.. "Sponset Blues" blir med som har høstet latter og store smil underveis og har blitt sendt på NRKP1 i Pål Thoresens program "Underholdningsavdelingen tar kvelden" på tirsdager og torsdager kl. 22-24. Jeg skrev også et dikt til parhestene Pål og Espen som de åpnet programmet sitt med og dette blir også…

Like
bottom of page