top of page
Forfatterens bilderhlarno

Bluestrain - uke 1


Bluestrain LOVE and in my heart
Bluestrain LOVE














Da har vi tatt en liten tjafs av 2024 hvor her ikke skal skrive et ord om all den volden vi opplever i fedrelandet! Men, mot tristesse og tunge stunder er nesten alltid musikk den rene medisinen helt uten bivirkninger. Det forskes på alt får vi følelsen av men selv har jeg ikke lest en eneste artikkel om musikkens helbredende virkning på psyken. Tror også vi som har et stort behov for musikk og føler at livet umulig hadde vært det sammen uten, har et lysere sinn og høyere livsglede. Derfor ønsker jeg dere et innholdsrikt 2024 fylta av musikk og glede!!!


Årets første Bluestrain byr på Folkets Nyttårstale. Et prosjekt jeg startet i NRKP1 i 2005 og som gav lytterne mange spennende historier og tanker. Vår taler Thea Paulsrud kjent fra The Soft City holdt en underholdende og tankevekkende tale. Neste nyttår skal vi ha en ny taler!! Forslag til kandidat tas gjerne imot.  Vår første spilleliste i 2024 ser slik ut..



Hans Theesink - Living with the blues- Wishing well.  (lun, varm stemme) Wiener-hollender i Wien..) Flere år gammelt Intervju på bluzz.no


Big Bill Broonzy - Going down the road feeling bad - 


The Soft City - Settle for the moon


Marcia Ball - In the night - Friends along the way


Thorbjørn Risager & Black Tornado - Wathc the sun gp down - Navigation Blues


Kåre Virud - Feite Margot- I teateret


Notodden Bluesband Skjer i ny og ne- Sekund av evigheten


Tom Waits - Goodnight Irene -  


Paul Butterfield - Last Night 


Bluespoeten - Logistikk i ulage


The Jelly Roll Men - Have a good time - Jelly Roll Shuffle  


24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page