top of page

Bluestrain-uke 11

Bluestrain lader opp til sin ferd rundt i Norge og er forskånet for dårlig vær, voldsomt snefall med stengte veier og forsinkelser. Men ingen vet hva dårlig vær er før de har besøkt Nord-Norge når naturkreftene tar skikkelig tak. Vi har jo servert heftig blues fra Nordkapp tidligere! Lørdag 18 mars blir det fest for Big H Records som runder 15 år. Det skjer på Youngs Nede i Pløensgt. i regi av Oslo Bluesklubb og konserten er utvidet og starter kl. 15 til kl. 19. Mange artister som Knut Reiersrud, Håkon Høye, Billy T, Jt Lauritsen etc. vil gi jernet!


Foto:John Primer


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 11 av Bluestrain her:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vi har med en debutant på Bluestrain denne gangen som er frilans musiker og komponerer sin egen musikk og synger på norsk. Han heter Øyvind Berg og gir oss "Gårsdagens vin" fra CD-en Fri. Øyvind har vokst opp like ved Solvang Kafe som Prøysen og bluesprofessoren har gjort berømt! Samantha Fish kommer til John Dee fredag og det var i dag kun få billetter igjen.. Vi har følgende spilleliste..

John Primer - Chicgo- Hard Times

Kaz Hawkins - St.Louis Blues - Memories of..

Samantha Fish - Run Away - tittel

Damer i blues - Let the Freedom come - ny!!

Billy T. - Back on track

Øyvind Berg - Gårsdagens vin - Fri

Knut Reiersrud - From four until late- Aftonblues - intervju fra utgivelsen ligger på bluzz.no

Vanessa Collier - Love me like a man - Live at the powers station (NBF aktuell)


20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page