top of page

Bluestrain - uke 13

De fleste har vel fått med seg at vi kjører Bluestrain 24/7 og tar av et rikholdig arkiv fra 21 år i bluesens tjeneste. Det er jo så enkelt som å gå inn på bluzz.online og trykke på Radio Bluestrain.


Foto:FB


I tillegg så er det lagt ut et portrett av bluesmusikeren fra Lillestrøm, Stein Idar Stokke, hvor han forteller om sitt musikerliv i over 60 år med alt fra blokkfløyte til ungdomskor og div. band. Det starter med at han er tiltalt for intens blokkfløytespilling i blokka som skapte rabalder og førte til anmeldelse og rettsoppgjør. En stemme fra "retten" er sågar hentet fra rettssaken mot Arne Treholt! Dette er fiksjon men kanskje et snev av sannhet. Det positive fra Corona tiden er større kreativitet.


May Louise Hansen med sitt band Miss Blue fra Fredrikstad er med for andre gang og låta I got the mind to rumble. Sammen med 6 musikere gir de en bra musikalsk opplevelse og May Louise sin stemme imponerer med kraft og engasjement. Det er kjørt flere streaming konserter fra Nasjonal Jazzscene og forrige torsdag hadde de med seg Edvard Hoem som leste dikt fra sitt forfatterskap mens dattera Ine Hoem sang og var konferansier. Med Hoems hvite hårmanke så det ut som Bjørnstjerne B. hadde forlatt sokkelen sin utenfor Nasjonalteateret... Der var et hopetall av musikere, 3 kvinnelige fiolinister, ei på cello, piano, 2 på kontrabass og tre på saxofon så jeg lurer på hvordan får de det til i disse "ulvetider" Hadde håpet på flere streaming konserter med blues det er tross alt bedre enn ingenting..


Spilleliste uke 13..

Sonny Boy Williamson - Pontiac Blues

Big Bill Broonzy - C.C Rider

Betty Fox Band - Sweet menories

Bobby Rush - Down in Mississippi

Spoonful og Blues - Shoe Shine Stand

Stein Stokke & Engine - My own way out

Miss Blue - I got the mind to rumble

Odd Krogfoss - Colosseum (Mannen som har spilt med Radka Toneff)

James Cotton - Buried in the blues

Joe Bonamassa - Asking around for you

Tor E. Bekken & Richard Gjems - Tigersvansen (Slaveriet)


38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page