top of page

Bluestrain - Uke 13 - 2020

I kveld tirsdag 24 mars kl. 20 kan du oppleve Tor Einar Bekken med 3 musikanter fremføre konsertprosjektet Moskus som de gjorde for 3 år siden. Få det med deg på streamingen/FB og Vipps gjerne noen kroner på 92214390 så får du din plass i den musikalske himmelen!- "I disse Corona tider med stengte scener på klubber og restauranter har fenomenet - hus konserter- sett dagens lys. Egentlig ikke nytt men omfanget er av en helt annen dimensjon for hva skal våre musikere gjøre uten scene? "- De skaper sin egen scene hjemme eller et annet høvelig sted. På den måten får de beholde kontakten med sin fans og samtidig tjene noen kroner pr. Vipps f.eks. Kreativiteten blir satt skikkelig på prøve og selv om det ikke på noen måte kan konkurrere med en livescene så gir det likevel en kontakt og digital nærhet som er spesiell. Av tekniske årsaker blir det mye akustisk og hvorfor ikke for da har du større mulighet for å få med deg teksten for hjemme hos deg er det jo stilt i forhold til på en klubb? Dessuten er ølet eller colaen mye billigere!!! Aldri så ille at det ikke er godt for noe.


JT Laurtisen med band sender huskonsert lørdag kl.1 8 med band og han vil møte fansen digitalt og samtidig røpe at i september kommer det en ny CD eller LP? Eller begge?

Bluestrain starter som vanlig kl. 18 på Radioriksoslo.no FM 101.1 og fortsetter på Radio Os kl. 20, Radio Sotra og Radio Nordkapp kl. 22. Vi serverer 10 blå herligheter og nykommeren er John Blues Boyd som har produsert sin CD hos vår mann Kid Anderson i hans berømte studio Dreamlands. John Blues Boyd har høstet bomull på en plantasje som 8 åring, marsjert med Dr.Marin Luther King og som en konsekvens av det blitt kjeppjaget av Ku Klux Klan. Men så bærer også albumet tittelen…What my eyes have seen! Nyt Bluestrain mellom huskonsertene og ta gjerne din kjære med!! 2 opplevelser er bedre enn en!
8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page