top of page

Bluestrain - uke 14

Så vidt meg bekjent så ønsket paven i sin årlige påskemesse at korona pandemien snarlig skulle gå mot slutten og vi tar i mot all den hjelp vi kan få!


Bluesrockeren Sari Schorr sender sin påske- og vårhilsen fra New York hvor hun blir intervjuet av CBS-reporteren Jeffrey Pegues. Sari som har bodd i en koffert siden hun var 19 år er svært uvant med hjemmetilværelse. Nå må hun legge tøyet i skuffer og ikke i kofferten! Hun har satset mye på Europa og bare i høst har hun 15 bookinger i UK! Så når dette løsner er hun ikke langt unna. Litt av intervjuet er med på ukas Bluestrain.

Tydelig at mange lytter til Bluestrains tilbud om 24 timers sendinger på bluzz.online under Radio Bluestrain. Vi skal fornye innholdet hyppig. Vi ser også at mange er innom

Stein Stokkes musikalske liv...en reise på en snau time også på bluzz.online Det starter med opptak fra en rettssal av alt!! Litt påskekrim stemning! Paul DeLay gjestet Myrens Dam under Notodden Bluesfestival 1997. Mer om det på Bluestrain. Ukas spileliste:


Robert Johnsen - Kindhearted woman

Paul Butterfields Band - Shake yr money maker

Paul DeLay - Say what you mean

Vidar Busk & Bubble of Trouble - Troublecaster

Greasy Gravy - When love comes around

Stein Stokke & Engine- Eyes of a grandchild

Sari Schorr - Turn the radio on (and listen to Bluestrain!)

Sven Zetterberg - I need somebody

Ole Frimer Band - Hvor smukt hun tar seg ud.

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page