top of page

Bluestrain-uke 14

Velkommen til en ny avgang med Bluestrain. Norges eneste blå tog..

Solen skinner ned på meg.. synger John Mayall på sin siste plate og priser varmen og vennene nå når hen er borte fra scenen for godt. Siden han har vokst opp i fuktige, regntunge og kjølige England ønsket han seg til varmere breddegrader og valget falt på California hvor han har bodd det meste av sitt liv. Vi har mye og takke han for og ikke minst de som har utviklet seg musikalsk under han vinger. Eks. John Mc Vie og Mick Taylor i Bluesbreakers.


Foto: Trudy Lynnn


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 14 av Bluestrain her:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lørdag som var gikk ferden til Oslo Bluesklubb Youngs Nede for å oppleve Trudy Lynn som gav sin eneste konsert her i Norge nettopp her. Et intervju med henne ligger på Bluestrain sammen med kuttet "Problem with Love" fra hennes siste album Golden Girl. Trudy fra Houston TX har en fantastisk stemme og 75 åringen begynte som meget ung gospelsanger i kirken ikke uvanlig for en farget dame fra Texas.


Bluesprofessoren som selvfølgelig har alle platene hennes på Solvang nøt hennes tilstedeværelse. Han skriver sin rapport for Jefferson.. Trudy gav oss shots med glede, engasjement og empati. Hun har vært i Norge tidligere og selvfølgelig på Notodden. Vi har følgende påskeliste og føler oss nesten oppstanden..

Norsk Utflukt - Straffeporto - Heder og verdighet

T-Bear and the dukes of Rhythm - Lipstick woman - Let the sweet talk flow

Betty Fox Band - Magnificient Hallucination - Peace in pieces (hun spådde rett)

Trudy Lynn - Problem with love - Golden Girl Blues

Kåre Virud - Feite Margot - I teateret

Spoonful of Blues - Three fork store - Chasin that devils music

Stina Stenrud - Coming home - tittel

Solomon Burke - I got the blues

Geir Johansen - Gummistrækk Blues
10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page