top of page

Bluestrain-uke 15


Foto: Tove Gustavsson (SE) og bluesradiolegende Jan Christian Nordahl (NO)


Bluestoget er nok en gang på skinner og som en "oppvarming" tok jeg VY til Hamar med god plass og vel en times tur på vei til Gregers - Hamar Bluesklubb. Der var det fullt men plass til undertegnede siden jeg var "listet" . Alle ville oppleve dens svenske artisten fra Stockholm som debuterte i Norge og bergtok med sin rå stemme og nærmest danset som en ballerina når hun ikke sang.. Puss puss og sjarm i bøttevis. All ære til bluesprofessoren & Co som booket damen!


På Oslo Bluesklubb var publikum storfornøyd med Kris Matthews og minner fra Muddy Waters dukket opp sies det.. Men man kan ikke få med seg alt...Litt humor har blitt servert av legenden GT Sara tidligere på Bluestrain. Men,nå fikk Leif Juster komme på med.. Den fåkke du! Sjekk teksten! Både Walter Horton og BB er med. Walter hadde mange underliggende hentydninger til sex som Yo Yo og det ble sjelden misforstått..

Spilleliste mens vi venter på våren ..


Tove Gustavsson - I can`t go on like this- Songs from a diary

Harlem Lake - The Thought of you -- vinnere av EBU 2022 men ingen plassering i år for Landmark & co desverre.


Scan Riley & The Water - Dance Me One More Time - Stone Cold Hands ny!

Walter Horteon - Trouble in Mind


BB King - Gues who - Blues d'Azur

Leif Juster - Den fåkke du.. (Kone som var låghalt og skeiv...nese som ei sveiv) Kanskje fått prob. med kvinnebevegelsen i dag?


Rick Estrin & Nightcats- You ain't the Boss of Me- One Wrong Turn. (Nytt album i mai)

Led foot - Coffin Nails

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page