top of page

Bluestrain-uke 19

Det svinger i nyhetsbildet og Berit Kjøll lager masse krøll. Sjarmtrollet fra Bydøy ville påstå at jorden var flat hvis hun slapp mere prat. For hun har jo alltid rett og slett. Godt hun ikke havnet i bluesen for da hadde det gått til helvete med den gode susen!


Foto: Bobby Rush


Du kan skolle nedover for flere utgaver av Bluestrain


Nå var det blues det dreide seg om. Hadde en veldig hyggelig samtale med festivalsjefen på nystartede Tuff Enuff, Jørgen Svarthol i dag. Han gledet seg enormt til 16-17 juni da Mo i Rana settes på Norges blueskart! De har tydeligvis gjort godt forarbeide og artister som Kjetil Stokkan er ikke ofte å oppleve sørpå. Han har jo deltatt i Grand Prix og er en meget alsidig artist. Bjørn Varpen er jo selvfølgelig med i nord og Soft City som skal forsvare norges farger i Chorzow i juni deltar med Dr. Bekken, Gjems og Jolly Jumper & Big Moe. Da må det bli bra og vi ønsker Bluesklubben I Moi Rana lykke til og håper dette blir en årlig foreteelse.. Bluestrain har med disse lydkunstnerne...

Bobby Rush - Dust my broom -Rawer than raw

Roy Rogers/Amund Maarud/Knut Hem - No Shangria-La (ikke noe forjettede land)

Shemekia Copeland - Fried Catfish and bibles- Done Come to far (fikk hakeslipp når jeg hørte denne. Svingte som dans på låven)

Spoonful of Blues - Hellraiser (rykter om nytt album til NBF)

Rolling Stones - Sweet Virginia - Exile on main street - klassiker og Gram Parson insp. Husk bokslepp på Røverstaden med Bårds nye Stones bok.)

Ketil Stokkan - Sweet Jesus - Vol.2 To the bone

John Mayall - One special lady - The sun is shining down on me

Kai Strauss - I done got over you - Night shift

Jens Book Jensen -du leste riktig.. - Når kroppene brister på Karl Johan - (sommer på sitt beste)

Jan Tore Lauritsen - Anything I can do - Blues eyed soul24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page