top of page

Bluestrain-uke 20


Foto: Ana Popovic - by Petra Arnold
Vi har blandet litt kraftkost fra Nord-Norge; nærmere bestemt Mo i Rana i ukas utgave av Bluestrain. Godeste Jørgen Svarthol besøkte hovedstaden inkludert Østkanten og OBK i helgen. Etter flere hyggelige telefonsamtaler møttes vi på ordentlig og fikk prate masse sammen inkludert salte historier..


Vi har startet i denne utgaven med "Lytteren bestemmer",og denne gangen var turen kommet til Jørgen S. som ville ha Ana Popovic med Wrong Woman fra Blind for Love. (2009) Som kjent kommer hun også i år til Notodden. Vi vet alle at Ana har ben i nesen og kan både musikk og bizniss.. Andre valget var lokalt med duoen Bang & Eriksen som var sterkt på gammelblues før flyttingen til Cuicago. Melodien Huskelapp & Blues levnet ingen tvil om hvor inspirasjonen kom fra. Tuff Enuff med Jørgen som leder har nok en gang satt Mo i Rana på kartet etter Jernverket og Nasjonalbiblioteket. Sist jeg var i Mo i Rana var i 1983 da jeg kom tilbake fra FN-styrken i Libanon og fikk så lyst til å selge kamstål!!!


En årlig begivenhet fikk vi en bunke med melodier som skal spilles under Blues Baltica i Eutin 23-26 mai. Blant artister som vår egen spellemann Marius Lien oppdaget jeg også danske Schra De Silva som også deltok i EBC i Polen i fjor! Vi spiller også Mr. Blues himself som har gitt ut albumet 10 sanger med norske tekster! Bluespoeten med minnediktet Bluesmunkens Reise er tonsatt av musiker Øyvind Berg som også er med..


Lista..

Kingfish - Midnight Heat - Live London (BMA - årets artist)

Schra de Silva - I wanna love you


Suzie Vinnick(Can) - Oh my --

Marius Lien - Tell me your stories


Reidar Larsen - Halvgammale Blues - Ti sanger

Johnny Burgin - Ramblin from coast to coast


Bluespoeten - Bluesmunkens Reise - musikk av Øyvind Berg

Ana Popovic - Wrong Woman - Blind for love


Bang & Eriksen - Huskelapp Blues
12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentar


bottom of page