top of page

Bluestrain-uke 23

Oppdatert: 8. jun. 2022

Bluestrain er snart på skinner igjen. Vi spiller kjempen Howlin`Wolf og kan fortelle hvorfor han fikk det tilnavnet, for hans virkelig navn var Chester Burnett. Han raget 2 meter overbakken med ditto kroppsmasse og mange hadde betenkeligheter med å si han imot. Han var en utmerket musiker og komponist men da han la sitt lille munnspill til leppene ble det hele noe komisk med den enorme kroppen. Vi spiller Highway 49 og Smokestack Lightening.


Foto: Freddie Nystrøm Band


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 23 av Bluestrain her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Marcia Ball er still going med sin fantastiske Texas boogie, gode stemme og porsjoner humor og selvironi. Da hun giftet seg ville hun ikke ha ring men vet du hva det ble?? I sin tekst kommer hun med en klar oppfordring til ungkarer...Get you a lady! Hvorfor? Hør på teksten. Det ligger et intervju på bluzz.no jeg hadde med henne på Herr Nilsen for mange år siden. ( Roy: Klikk her for intervjuene.. ;-) )

Freddie Nystrøm Band slapp til "Inte hel utan deg" Ana Popovic er en musikalsk kosmopolitt fra Beograd. Etter 3 års musikkutdannelse i Nederland dro hun til USA. Det riktige for henne var å få et navn hvor bluesen kommer fra. Her har hun lykkes. Beste stedene å spille i Europa iflg Ana er Tyskland, Frankrike og Italia mens Nederland er det sjelden hun spiller. Har bare en leilighet der og det er mannens opphavsland. Trubaduren, komponisten og skribenten Dough McLeod forteller en vits du kanskje har hørt før og han spiller I am so broke that i can`t pay attention!

Spilleliste

Howlin Wolf - Highway 49 og Smokestack Lighting

Amund Maarud & Lucky Lips - Bright Neon Lights

Marcia Ball - Get you a lady Tatooed lady & Alligator Man

Freddie Nystrøm Band - Inte hel utan deg

Skage - River Road - Procastination Blues

Dough Mc Leod - I am so broke i cant pay attention

Watermelon Slim - Dad in distance

Ana Popovic - Lets do it again!

Sommer i Oslo etter 3 paradokser.


88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page