top of page

Bluestrain - uke 24

Det beste bluestoget noensinne som man pleier å si. Hadde et lite håp om en rapport på NRK radionyheter fra Chorzow, men det ble en artikkel i Glåmdalen hvor Thea Paulsrud kommer fra..

Foto: Fair Dealing - LouderSound

Bilder av Thea som jeg var riktig fornøyd med pluss hele Soft City. Mange av de kvinnelig sangartistene selvfølgelig men det var vel ingen bombe! Denne utgaven av Bluestrain har jeg brukt litt av et intervju jeg gjorde med Joe Louis Walker da jeg var i Chicago under festivalen i 2012. Han sa mye vakkert om norske artister og spådde bluesens en fremtid. Han kommer som kjent til Notodden!


Bluesprofessoren var på Laagen Delta Blusklubb i helgen og fikk med seg Todd Sharpeville som gjorde stort inntrykk. Så kom en liten avhandling i etterkant. Noe referert i Bluestrain. Jørgen Svarthol er knyttet til Tuff Enuff i Mo i Rana nå til helgen og vi spiller hans Korona Sang som Dagbladet grep tak i og serverte ca 300 000 lyttere rundt i verden. Overgår Bluestrain!!! Verket ble unnfanget en iskald vinterdag utenfor hytta hans da han var korona permittert. Pæddekommen Bluesband "kom" i posten og inn på spillelista til Bluestrain med Slankeblues fra Pissoar Blues. Saftige saker med mye driv i både tekst og musikalsk. Litt Vazelina men med Padder! Spillelsite for bluestoget..


Joe Bonamassa og Beth Hart - Black Coffee- Sittin' on the top of the world.

John Lee Hooker - No shoes

Joe Louis Walker - Don`t mess up a good thing

Todd Sharpville - Red Headed woman - Medication time

Jørgen Svarthol m/ork. - Korina Blues

Rita Engedalen - Sun will come

Sugarray Rayford - No limit for my love

GB Bertheussen - Trash talking blues

The Rolling Stones - I hate to see you go

Pæddekommen Blues Band - Slanke Blues - Pissoar Blues
48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page