top of page

Bluestrain - uke 26

Vi lever i uvisshetens tid ikke minst vi som jobber med blues og er interessert i blues.


Faximile: ta.no

Siden mange av festivalene tar sine store stjerner fra USA, er vi avhengig av Corona situasjonen i bluesens og jazzens hjemland. Festivalsjefene har hatt mange søvnløse netter i den forbindelse, og vi kan jo ikke annet enn håpe at denne usynlige fienden forsvinner snarest! Spoonful of Blues med Jostein Forsberg is spissen har skrevet og komponert "Corona Time" hvor de oppsummer tilstanden musikalsk. Bluestrain er første program som får formidle sangen på sine 15 radiostasjoner. I forkant forteller Jostein om sin personlige opplevelse av denne tiden.


Ellers vet vi at sommer er radiotid og Radionytt.no kan fortelle at radiolyttingen har økt mens reklameomsetningen ikke har fulgt samme vei.  Så folk !? Bestill din reklame på radio, reklamen du ikke kan bla forbi!! Bluestran når ca. 80.000 lyttere på en uke.


Bluesprofessoren har tatt for seg en ny lekkerbisken fra sin gigantiske samling i Solvang Kafe og landet på Luther Allison og et live opptak fra 1995 i Chicago. Mange husker hans fenomenale konsert i Teateret på Notodden i 1996. Han var dødssyk av kreft men gav publikum det han hadde og det var ikke lite! 


I posten fikk jeg CD fra Micke Bjorklof den første på 10 år med tittelen "Let the fire lead!" Herlig akustisk band!  Shemekia Copeland er opptatt av opptøyer, demonstrasjoner og den giftige stemningen mellom hvitt og svart i USA og har gitt ut"Uncivil War" som er med på Bluestrain. Lytt til hennes budskap! 


Anita Schaerer er debutant på Bluestrain med "I aint`t  got nothing but the blues!"  Vakker stemme til Billy Ts lekre bass vibrasjoner!  Sjekk ut!

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page