top of page

bluestrain-uke 28

Hamar Bluesklubb kjører sin sommerserie på Gregers hvor de arrangerer totalt 6 konserter med fast spilletid lørdag kl 14. Sist lørdag hadde de besøk av Noise Pollution som avdøde Roar Solbakken startet.Les anmeldelsen til bluesprofessoren på Bluestrain blå glede på radio.


foto:Wikipedia


Førstkommende lørdag er det Stina Stenerud & Soul Replacement til samme tid  kl. 14.  Ellers er det nesten uhyggelig stilt både med digitale og fysiske konserter med unntak av Skedsmo Bluesklubb som har holdt det gående siden det var mulig med etterfølgende Oslo cruise med samme bandet pluss reker og sjøsprøyt.


Meld gjerne fra til Bluestrain om konserter på eiffel@online.no så tar vi det med. 


Ukas Bluestrain har med Corona bidraget fra Rolling Stones med tittelen; Living in a ghost town (London?) Der har pubene åpnet i hvert fall!  Mick Jagger blir 77 år den 26 juli som en av verdens fremste entertainere, både pappa og oldefar.. 

Bluesprofessorens dypdykk i det blå arkivet på Solvang Kafe har nå kommet til nylig avdøde Lucky Peterson (55) som besøkte Cosmopolite for kun måneder siden. 10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page