top of page

bluestrain-uke 3

Bluesprofessoren Dag melder om strålende konsert med svært god publikumsrespons da unioncupvinner Soft City stod på scenen forrige lørdag.


foto: Soft City - FB/MESTA


Dette til tross for at tre bandmedlemmer manglet og måtte erstattes av profesjonelle musikere grunnet pandemien. Vokalisten Tea i front gjorde tydeligvis inntrykk. Hun er fra Kongsvinger og har 3 år fra musikkskole på Stange, musikkutdannelse med bachelor fra Trondheim og master fra Musikkhøyskolen. Vi har med et kort intervju med Tea som ble gjort tidligere. Spennende å følge dette bandet. Med denne stemmeprakten kan hun havne på operaen tror bluesprofessoren!! Håkon Kornstad, saxofonist fra Oslo og komponist, er utdannet på Operahøyskolen og synger fantastisk. Hva med å kople de to sammen på scenen?

Vi har med oss GA20 plays Hound Dog Taylor. En trio som lager sin egen røffe versjon av Hound Dog Taylor og kommer til Gregers lørdag 21 mai i år! Ses! Anders Osborne fra Uppsala og nå bosatt i årevis i New Orleans spiller fra sin store produksjon Fields of Honey. Begavet musiker så hvorfor ikke få han til Norge?


Spilleliste uke 3-2022

BB King- Guess who?

Sonny Boy Williamson - Cool Cool blues (King Biscuit Time)

Anders Osborne - Fields of Honey (Budda & Blues)

GA20 plays Hound Dog Taylor - Try it

Dr.Bekken - Better Run (Stones Blues vol. 3)

Daniel Eriksen - Big Road Blues (Muddy Days)

Stevie Ray Vaughan - Cross fire

Håkon Høye - Night at the surf Hotel (tittel)

Grainne Duffy - What more can I do (Test of time)
11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page