top of page

Bluestrain - uke 32

Siden 1994 har jeg vært på Norges største, viktigste og beste bluesfestival, Notodden Bluesfestival. Nå 22.000 besøkende og et stort utvalg av våre beste bluesartister. Bluestrain har eksistert siden 2000 og det er en glede å servere musikk, intervjuer og innlegg fra festivalen.


Foto: NBF - "Bluesfolk i lykkerus !"


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 32 av Bluestrain her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Stort å oppleve bluesdivaen Shemekia Copeland som er bedre enn noensinne med en stemmeprakt som slår det meste. Mannen som ikke går ut på dato er Jimmie Vaughan som gir oss Texas-blues så du får ståpels!

Kat Riggins er et nytt kapittel i blueshistorien som gjorde et meget godt inntrykk med samarbeidspartner, musiker og eier av plateselskapet Gulf Coast Records, Mike Zito. Fikk hørt litt på europamesterene i Blues 2022, Harlem Lake, og Nederland har mer enn gode skøyteløpere! Sofistikert, saftig og slagferdig musikk. Håper de kommer tilbake!

Stor ære til Bok- og Blueshuset inkludert Biblioteket som gav oss Lille Blå Scene med radarparet Gjems og Bekken med sin musikalitet og kreativitet gjør den blå kloden enda mer spennende! Sendingen har intervju med Lisa Lystam fra Juke Joint Studio, lydglimt fra Jimmie Vaughan om sin bror, Kat Riggins, Art Tipaldi etc. etc. Gratulerer til vinneren av bluesprisen, Adam Douglas! Nå kommer det vel mer blues fra den kanten?! Vi har denne spillelisten..

Svenn Zetterberg - Crossstown Blues (Blues from withtin) Bærre lekkert!

Etta James - At last (Får du også gåsehud?)

Kat Riggins - In my blood Progeny

Rita Engedalen - Colors in Rain (Tuva, Margit og Rita!) Fra Ritas nye CD- Sun will come.

Stevie Ray Vaughan - Pride and Joy

Jimmie Vaughan - What makes you so tough? (Play more blues, ballads and favorites)

Richard Gjems - Rock me baby (The Youtube Sessions)

Shemekia Copeland - Nobody but you (done come too far)

Lisa Ekdal Fam. Band - Get up and move (Give you everything) Snart kommer 4 nye innspillinger fra Juke Joint Studio

Geir Bertheussen -Cakewalk fra Soutside. instrumental.

Hungry John - We got something - Have yoy heard?

Dikt av Bluespoeten .. Fra Fritjof til Lars. (Hentet fra Bluespoetens tredje Symfoni) Eksemplarer igjen..
20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page