top of page

Bluestrain-uke 33

Notodden Bluesfestival årgang 35 er historie og minnene og opplevelsene er mange. Tilbudet er stort og du kan ikke få med deg alt men når du har vært med på 29 festivaler på Notodden har du fått med deg svært mange artister og vet mye om hva de har å by på.


Foto: Irma Thomas
Litt personlige saker etter Notodden: Etter at jeg kom tilbake fra Notodden Bluesfestival har mitt personlige nett vært nede. Distributør er Global Connect som lovet i fikse linja 3 dager etter kl 20. om kvelden. Intet skjedde. De er umulig å få kontakt med og elendige til å informere. Det å være uten nett i 2023 når du jobber aktivt er et helvete. Satser nå på de store seriøse aktørene. Nok om det.


Notodden Bluesfestival årgang 35 er historie og minnene og opplevelsene er mange. Tilbudet er stort og du kan ikke få med deg alt men når du har vært med på 29 festivaler på Notodden har du fått med deg svært mange artister og vet mye om hva de har å by på. Som tidligere skrevet var Vanessa Collier nesten bedre enn forventet. Jostein trodde at dette blir festivalens nye yndling og det tror jeg på. For en musikalitet, utstråling, sjarm, energi og publikumskontakt! Med Art Tipaldis dyktige Talking Blues kom vi nærmere damen fra South Carolina og gjenhør med Ana Popovic som besøkte NBF allerede i 2001. Bobby Rush på 89 år er jo også en unik sprek kar med enormt mye blueshistorie innabords! Når jeg så tanngarden hans er jeg glad for at jeg har bestilt tannlegetime!


Fantastisk musikalsk intim hygge med herrene Richard Gjems og Tor E. Bekken. Herlig opplevelse. Disse artistene slipper til på Bluestrains 15 radiostasjoner uke 33..


Irma Thomas - He is my guy

Etta James - Miss You- The Rolling Stones

Bekken/ Gjems - Der roser aldri dør - Slaveriet

Hans Theesink - Wayfarer Stranger- Wishing Well

Knut Reiersrud - The old man still sings - Sweet shovers of rain

Eden Brent - Every Time we say goodbye- Something cool (Klar for Blues in Hell)

Norsk Utflukt - Urmaker Blues - Heder & Verdighet

Erja Lyytinen- Dreamland Blues

Watermelon Slim - Its never too hard to be humble

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page