top of page

bluestrain uke 36

Besøkstallene på Oslo-klubbene fredag og lørdag var ikke noe å rope hurra og hva som er årsaken er ikke lett å sette fingeren på men rimelig å tro at det har noe med corona epidemien å gjøre.


foto: youyube.com - Peter Parcek


Oslo Bluesklubb har hatt fullt på dobbel konsert tidligere. Vi satser på at det tar seg opp. Fjordcruiset som en "dessert" etter den gratis eftabluesen har vært stort sett fullt med begrenset antall passasjerer.


Bluestrain farer videre uten pålagt bruk av munnbind og har med Peter Parcek som nylig kom med albumet Mississippi Suitcase hvor pressebilaget satte verdensrekord i superlativer og klisjeer. Peter Parcek har fortid i Nine Below Zero hvor navnet er tatt fra Sonny Boy Williamson 11. Han blir nevnt i samme åndedrag som Clapton, Green, Buddy G. så da så.. Det låter luftig og vakkert, tidvis heftig så bedøm selv. Vi valgte Beyond here lies nothin (Bob Dylan) og The Supernatural (Peter G.) 


Hyggelig å følge Åmåls digitale festival på søndag hvor dyktige og sjarmerende Lisa Lystam & Fam.band gjorde det igjen. Spillesugne, snakkesalige og glade. Ny Cd på gang med smakebiter. Så ut til at en "ny" Lisa var på vei også...


Spilleliste uke 36-20

Muddy Waters - Take a walk with me + Hoochie Coochie Man

Elvin Bishop/Charlie Musselwhite - What the Hell?

Buddy Guy - Are y losing yr mind?

Lisa Lystam - Give you everything

JT Lauritsen & Buckshot Hunters - Like you do

Cyndi Lauper - Crossroad

Peter Parcek - Beyond here lies nothin

Peter Parcek - Supernatural 


11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page