top of page

Bluestrain- uke 36

Blues in Hell er nok en gang historie og festivalsjef Kjell Inge Brovoll sender en hilsen og en kort oppsummering etter spennende men slitsomme dager.


Foto: Vidar Busk - 2016 (Av Tore Sætre – Eget verk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48354926)


Startet Bluestrain med et kort innslag fra et intervju på 90-tallet jeg hadde med selveste Oluf aka Arthur Arntzen i forb. med et bokslipp. Det er jo snart stortingsvalg noe alle bør vite og her snakker Arthur Arntzen om mangel på humor og den saftige replikk fra stortingets talestol. Grunnen er bl. a et uniformert språk fordi de fleste kommer rett fra studier.. Hva i dag 25 år senere?

Blues in Hell er nok en gang historie og festivalsjef Kjell Inge Brovoll sender en hilsen og en kort oppsummering etter spennende men slitsomme dager. Vidar Busk er mannen som dro til USA allerede som 16 åring for å lære sitt fag og det har han gjort med bravur som en av våre fremste bluesmusikere. Sammen med sine True Belivers har han gitt ut Civilized Life hvor vi spiller "Gipsy Ways" om turnelivet som han ikke vil legge på hylla og tittelsporet Civilized Life. Vidar Busk i godt gammelt slag med overraskelser og pur spilleglede.

obs. Bluespoeten skrev dikt til Vidar for flere år siden som blir å høre!

Spilleliste uke 36:-

John Lee Hooker - I`m in the mood

Peter Green - Same old blues

Mary Stokes band - Moonshine (ny)

Thorbjørn Risager - Nobody but the moon (Come on in) Nes Bluesklubb i des.

Billy t. - Back on track

Vidar Busk & True Belivers - Gypsy Ways

" " " " - Civilized Life

Bobby Rush - Down in Mississippi

Geir Johansen - Ka det va du ville7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page