top of page

Bluestrain - uke 4

Virker som vår verden begynner å normalisere seg; og hvem vil savne munnbind enten de er på folk eller ligger nedtråkket på vei eller gate ?


Foto:FB - Kolbotn Bluesband


Viktigste for oss musikkelskere at vi kan møtes på klubbkonserter eller puber for å høre musikk og prate litte grann... Selv var jeg på Oslo Bluesklubbs nye sted, Youngs Nede, Youngstorget inng. Pløens gate og opplevde vinnerne av Blues Union Cupen 2021. En gjeng dyktige musikere med en scenevant, sjarmerende dame i front med en kraftfull stemme med trøkk og feeling som fikk publikum til å tørke en gledeståre da hun avsluttet med .. Etta James sitt glansnummer.. I`d rather go blind.

Vi snakker om bandet Soft City hvor alle er uteksaminert fra jazzlinja på NTNU Trondheim. Til våren kommer deres første CD. Vokalisten med den store stemmen, Thea Sørli Paulsrud, ble intervjuet for Bluestrain og kan høres i dette nummeret! Ellers er det stort når bandene har muligheten for gjesteartister, planlagt eller tatt på sparket. Det skaper mye liv og morsomme musikk-konstellasjoner du ikke har hørt før!!! Vår spilleliste for Bluestrains 12 radiostasjoner..

Little Brother Mongomery - West Texas Blues

Paul Butterfield Bluesband - Everthing`s gonna be allright.

Sari Schorr - Never say never. (tittelspor)

Kolbotn Bluesband - Tell me

The Jelly Roll Men - Pontiac Blues (Jelly Roll Shuffle) ps. Kent Erik spiller solo på Rudolf Pub-Stovner søndag 16-18.

JT Lauritsen - Stay with med all the time. (Blue eyed soul)

Sue Foley - Hurricane Girl (Pinky Blues) !

Shemekia Copeland - Devils Hand

Rolling Stones- All yr love (Blue & Lonesome)

Kaz Hawkins - St. Louis Blues (Sist på Nidaros Blues med sin fantastiske stemme)

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page