top of page

Bluestrain-uke 41

Vazelina Bilopphøggers spilte sin siste konsert i Spektrum lørdag. De kan se tilbake på en gedigen karriere med en sjelden stor suksess. Stor opplevelse å få bivåne det hele og vår mann Rune Endal trakterte bassen lekkert og virket friere på scenen enn vi er vant til. Det som også har vært et kjennemerke for Vazelina at ungdommen alltid har strømmet til deres show og konserter. Noe som ikke lykkes på samme måte for mange band og stilarter. Ikke alle digger foreldrenes og besteforeldrenes musikksmak. Bluesen vet vi sliter med et stadig mer velvoksent publikum og det at folk forsvinner inn i det evige.


Foto: Kristin Berglund - Wikipedia


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 41 av Bluestrain her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det kan lønne seg å lese tiden bedre og ta nota av hva som skjer på markedet. Trenden lenge har vært blanding av stilarter og jeg tror vi må tenke i den retningen uten at det skal gå utover den gamle, svarte bluesen fra Mississippi som er pilaren i det hele!!


Soft City har gjort en fantastisk sukess etter cupseieren og sjarmert nærmest hele klubb-Norge! Vokalist Thea ble spurt om hva vi skal gjøre for å trekke ungdom til konsertene?? Slipp yngre folk til på scenen var svaret. Hele Soft City kommer fra jazzmiljøet med utdannelse fra NTNU og Musikkhøyskolen. Mye å hente fra den kanten. Bluesutdannelsen på Notodden vil sikkert også rekvirere musikere til norske scener etter hvert. Sverige har mange dyktige musikere som sikkert har enda mer å by på.. Vår bluesliste..

Roomful of Blues - All went down the Drain (45 live)

Kåre Virud - Langt inne i skauen - Ild og vann

Rory Block - I`will take you there

Kristin Berglund - Mellom Dag og drøm - Blå timen

Guro von Germeten - Jeg fant en bit av deg- tittel (fikk en sekser av Jan Rustad i Bluesnews når den kom)

Roy Buchanan - I hear you knocking - American Axe live -74

Grant Dermody - Hones i do - Behind the sun

Beth Hart - Joe Bonamassa - Close to my fire - Seesaw

Ole Paus - Mærsen og Påsen

Knut Reiersrud - Greasy Gravy - Afton blues (svensk program)


25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page