top of page

Bluestrain - uke 42

Nærmer seg avgang for Bluescruise med Color Line for n-te gang! Det er enda mulighet til å skaffe seg en enkel, innvendig lugar til kr. 2748,- .

Foto: Freddie King - Wikipedia

Sjø og blues hører godt sammen som det er mange eksempler på. Nordmenn har seilt siden vikingtida og noen helt frem til Miklagard som i dag er Istanbul hvor jeg var i 2015 flybåren.. Der opplevde jeg en trio på gata som het Light in Babylon som spilte orientalsk musikk med en særegen vestlig klang. I dag er de stjerner og turnerer rundt i Europa og har forlatt gata som scene for lengst... God tur til Kiel og kos dere med nye band som spanske Sweet Marta & Johnny BigStone som fremfører gammel blues fra tiden da det var slaver på bomullsmarkene. Stina Stenerud er med så vi håper stemmen er tilbake! Ukas gjest kommer først på neste utgave av Bluestrain og er en blid og dyktig sørlending.. Prosjektet med Ukas Gjest har slått an og flere musikere kan lyttes til på bluzz.no -Portretter med biografiske godbiter og fete historier!


Vi har følgende spilleliste...


Freddy King - Lonesome whistle blues

Vanessa Collier (savnes) - When it dont come easy - Live -Power Station

Matti Norlin Turneblues - Blå Staell - (litt Vreeswijk)

Spoonful of Blues - Blood Read Tears - En driftig og svingende singel fra Jostein, Morten & Co før albumet "Songs from Notodden Norway" kommer 24 nov.!

Kyla Brox - I can`t make y love me - Live at Konic Castle....for en stemme. Kommer til Østkanten Bluesklubb onsdag 25 okt.

JT Lauritsen & Buckshot Hunters (musikalsk kaptein på Color Line) - Going back home - Blue eyed Soul

Jo Buddys one Man Stomptet - Goin back to New Orleans (ny)

Hanne Boel - Verdens Glemte Sange - Kopi

Cornelis Vreeswijk - Bleus for Inga Maj


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page