top of page

Bluestrain- uke 45

Det er blues i så mye. Jeg gir f..så lenge det svinger var det en som sa. Noen som husker hvem? I går var jeg hos en som snakket mye om rytme. Han var 90 år i går og kanskje Norge største kjendis i sin tid. Riktig. Knut Kupper`n Johannesen.

Foto : Coco Montoya - https://www.cocomontoyaband.com/


Dårlig til beins med hodet klart og historiene kom. "Det er snakk om rytme" prediket han. Han nektet å trene i trapper for da fikk han ikke den rytmen som var nødvendig da han gikk på skøyter. Har du ikke rytmen så vinner du aldri om det er blues eller skøyter. Thea Paulsrud og skøytestjerna Ragne Wiklund har rytmen og de vinner.. pluss mange, mange andre i blues og skøyter.


Heldigvis.. JJ Grey & Mofro er ute med singelen The Sea og han synger fantastisk og Anders Osborne gir en beskrivelse av han som artist. Geir Bertheussen gir oss sin nye "Inflation Blues" med egen intro. Coco Montoya synger og spiller fra sin siste utgivelse "Writing on the wall"


Musikerfamilien Augland fra det blide sørland har mye å fortelle og Jonnys historie ligger ute på bluzz.no Portretter men nå var det broder trommis Trond sin tur men da vi hadde holdt på en havltime oppdaget jeg at noe hadde skjedd med opptakeren for første gang. Bare en smakebit av gjesten Trond men kommer sterkere tilbake.. Spilleliste..


John Lee Hooker - Boom Boom - Whiskey & Wimmen

Rick Estrin & Nightcats - Desperation Perspiration - One way turn

Coco Montoya - Writing on the wall -tittel

Dafgård - Tommy Tromma - Travel Kit groove

Dana Gillespie - One hour mama - Blues it up (Dama har spilt i 70 filmer) Rå, elegant, synger godt.

Daniel Eriksen - Main Street Blues - Muddy Days

Bluesprofessoren med nyheter

Geir Bertheussen - Inflation Blues - råfersk Senja Groove!

JJ Grey & Mofro - The Sea (Bærre lækkert)

Vidar Busk & True Belivers - Ue What you got

Hilde Louise Asbjørnsen - Look at the stars - Movies, Memories like this (2 xJulekonsert 15 des. Victoria) Kl 20 utsolgt.)

23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page