top of page

Bluestrain-uke 47

Velkommen til en blå reise med et tog som ikke har vært innstilt noen gang. Der har VY noe å lære! Vi starter aller først med Shemekia Copeland som bedyrer at hennes hjem utenfor hennes hjem er Notodden Bluesfestival. Hun hadde kjemperespons første gangen og det bare fortsatte. Mener det var på Tapperiet. La grunnlaget for sin karriere nettopp på Notodden og neste år er hun tilbake!


Foto : Beth Hart website


Jostein forteller om planer, ambisjoner for sommeren og hør hva han har å si. Artistlista er lang og variert spennende. Ellers åpner vi med Jimmy Johnsen som var med å bygge opp bluesen i Chicago hvor han slo seg ned i 1950 på reise fra Mississippi. Deretter med Roy Buchanan og Delbert Mc Clinton hvor den ene er borte i dag og den andre har abdisert. En noe voldsom nærmest aggressiv Beth Hart gir oss Good Time & Bad Times. Slow down Beth.


Cornelis Vreeswijk har sin årlige minnekonsert i Katarina Kyrkjan på Søder i Stockholm 14 nov. med Jack Vreeswijk og 81 årige Lill Lindfors. Her på Bluestrian avslutter Cornelis med Halv Bøy Blues. En halv Explorer fra Systembolaget. Mye blues i Cornelis..


Vi har denne spillelisten i uke 47..

Jimmy Johnsen - Looking for my baby

Roy Buchanan og Delbert McClinton - Baby, baby, baby

Lucky Peterson - Six o`clock blues (opplevde han på Cosmopolite...han siste konsert i Norge)

Billy T. - Lifes Go on (Mo-billy-T)

Tim Lothar & Peter Nande - Aint too old

Beth Hart - Good Times & Bad Times

Norsk Utflukt - Nedenom og hjem (L.Saabye Christensen og Amund Maarud m.fl)

Christin Skjolberg - I`m back

Cornelis Vreeswijk - Halv Bøy Blues6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page