top of page

Bluestrain-uke 47

Festivalsesongen er lang men er vel nå ved veis ende hvor Bluesheaven med Peter(den store) var den siste. Han lover ny festival neste år..
Nesten som å ta politisk gjenvalg noe som Støre ønsker og fru Solberg også gjør.. Når er det tid for utgivelser og Spoonful of Blues gir offisielt ut sitt album Songs from Notodden den 24.11 Bluestrain tyvstarter og spiller Breaking Up med røff litt småtung bluesrock.. Bandet har lang fartstid og har "dampen" og kreativiteten oppe. Notodden kom nok en gang på kartet med denne utgivelsen!! King Fish er nok en gang nominert til Grammy for Live in London og vi håper at Clarksdales store sønn snart går til topps. Vi åpner med Bluestrain med Chicago-jamming med storheter som Peter Green, Otis Span, Wille Dixon etc. Herlig å lytte til. Onsdag 29 nov. blir John Mayall 90 år. Vi spiller Bluesbreakers anno 1967. For en karriere! Vi tar også for oss klubbkonserter og klubbene blir glade for eksponering. Det er bare å ta frem (danse)penskoene!


Chicago go Jamming- Thats wrong.Big W. Horton, Honeyboy Edvards, Otis Spann, Peter Green og Wille Dixon!!

Spoonful og Blues - Breaking Up - Songs from Notodden

John Mayall & Bluesbreakers - Chicago Line

King Fish - Midnight heat - Live in London

Janiva Magness - You and me- Hard to kill (Ikke vært i Norge siden 2011) ( Booker du så neier hun)

The Jelly Roll Men - Pontiac Blues - Jelly Roll Shuffle

Fab. Tunderbirds - Here comes the Night - (Kjent allerede på 60-tallet med van Morrison i Them.

Hva skjer på klubbene? Det burde vel vært konserter..

Tove Gustavsson - Won`t let you down - Blue songs from the diary (Kommer til Gregers Hamar i april) (Jeg maser noe skjer)

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page