top of page

Bluestrain-uke 48

"Powergrab" er tittelen på Arne Skages nye singel. Tittelen rommer mye men er beskrivelse av en maktkamp hvor det store tar knekken på de små. En evig runddans og alltid aktuell som krigen som pågår i Europa. Musikere fra forskjellige land gjør settingen internasjonal og spennende. Dette forteller Arne om i introen til Powergrab. Singelen vil etter hvert bli fult opp av en EP? Som vanlig høy kvalitet på komposisjon og fremførelse.


Foto: Vanessa Collier - foto ved JIm Hartzell


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 48 av Bluestrain her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Thorbjørn Risagers nye innspilling "Navigation Blues" får luftet seg og virker mørk, seig og kraftfull med optimal utnyttelse av Risagers stemme. Lett gjenkjennelig og et skikkelig varemerke!

Vanessa Collier er med og gir oss-"When it don`t come easy"- fra Live at Power Station. Hun har alt saxofon som instrument og god stemme men bra sceneshow. Hun blir fremstilt som ung men har jobbet som musikklærer fra 2005 så noen ungjente er hun ikke selv om bluesmiljøet er velvoksent!

Knyskanes er navnet på bandet (en manns) som spiller"Stormfuggel blues". Tittelen er det tidligere navnet på Nord Kapp som har vært en turistattraksjon siden Kong Oscar var er i 1873 og Thomas Cook organiserte turer dit allerde i 1875.

Besøkte Elvebyen Bluesklubb lørdag med Soft City på scenen. De holder til i Håndverkerens Selskapslokale og rommelig men likevel intimt. Soft City var en nytelse og publikum var med. Selv fremført jeg 4 egne dikt som Bluespoeten og du kunne høre knappenål falle og latteren runget. Herlig publikum..

Følgende spilleliste..

Washboard Sam - I am a lonely man - Blues Quarter Chicago 1964

Arne Skage - Powergrab - ny med intro

Rooster Hoause Gumbo Band - Whiskey drinking woman

Vanessa Collier - When it don`t come easy - Live at Powerstation

Kristin Berglund - A woam nowadays - Where is the soul gonna go

Beth Hart - Try a little harder - War on my mind

Jan Erik Vold - Amper juli Blues - Briskeby Blues

Rolf Wikstrøm - Hela mitt liv

Knyskanes - Stormfuggel Blues -

Amund Maarud - Lucky Lips - Rollercaster love - Wolves

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page