top of page

Bluestrain-uke 49

Det skjer en del med nyutgivelser i disse stille tider med stengte bluesklubber og heldigvis for det.Mike Andersen er på banen igjen med "Slamming the door" som er forløperen til en CD som kommer på nyåret og singelen kan høres på denne utgaven av Bluestrain.


Får vite av det svenske bluesprogrammet (Radio Viking) - Mer enn bara blues med Swedin- at det er på gang en nyutgivelse av den gamle kjempen Sven Zetterberg som gikk bort i 2016..


Det skjer spennende ting i Juke Joint Studio på Notodden som vi kommer tilbake til. Bessie Smith er vår mest legendariske kvinnelig bluessanger som solgte over 1 mill. plater på 20-tallet og Hilde Louise Asbjørnsen er i gang med sitt show Stardust 3.februar hvor hun presenterer 8 legendariske kvinnelige sangere og skuespillere deriblant Bessie Smith. Hun kommer med noen beskrivelser av artisten før vi spiller Empty Bed Blues.. Vi fortsetter serien med Bluesprofessorens beste og serverer 3 plater hver gang. Hovedpoenget med dette er å fokusere på norsk blues og stimulere til flere innspillinger..


Spilleliste uke 49:

BB King m/ Cheryl Crow - Need yr love so bad

Bessie Smith - Empty Bed Blues intro med Hilde Louise Asbjørnsen

Mike Andersen - Slamming the door (ny)

Big Bill Morganfield - Stop this mess (ny)

Peer Gynt - Fairytales

BBLyngs Bluesband - Forbidden Love

Knut Reisersrud - From four to late

Marius Mueller - Soul of a man

Spoonful of Blues - Corona Time

John Mayall - All your love

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page