top of page

Bluestrain-uke 5

En tidligere kollega av meg spurte ofte den tiden vi jobbet i Radio Motor. Skjer det noe da? Det skjedde jo begivenheter store som små men det var viktig å få oversikt å bringe de ut til lytterne. Dersom det ikke skjedde noe særlig så sørget vi selv for at det skjedde noe..


Foto: Danielle Nicole - Wikipedia


Vi arrangerte NM i badekartrilling hvor to heftige konkurrenter kjempet innbitt mot hverandre. Badekaret hadde hjul på og oppi der satt en dame i badedrakt med dusj over hodet. De to som kjempet til slutt var byrådsleder Rune Gerhardsen mot skøyteløper Johan Olav Koss som vant. Det ble en hel side i Dagbladet og grunnen til det var at Rune droppet et møte stortingets samferdselskomite for å være med på badekartrilling. Alt gikk på direkten i Radio Motor med opptakene tror jeg ikke eksisterer i dag.


I anledning lokalradioenes 40 års feiring kunne dette vært morsomt å ha. Men strikkhopp fra 60 meters høyde på Tusenfryd med følge av direktør Berit Kjøll, nå toppsjef i Idrettsforundet, som hadde hoppet før meg siden NRKs Torkjell Berulfsen og Rune Goksad trakk seg. Dette har jeg opptak av og det kommer senere..


Bluesen skjer små og store begivenheter og de må vi ta med oss.. Ildsjel i Bjørgvin Bluesklubb, Dag Bergesen, er i gang med sin åttende Lille Bluesfestival på Madam Felle 4-5 mars. Dit kommer Håkon Høye, Ronny Ågren, Gråblå Strenger, Christian Skjølberg etc. Ta turen til Bergen vi tror dette blir en bra opplevelse. Treffe nye bluesvenner er inspirerende..


Spille liste uke 5

Tail Dragger - In the mood - Live at Roosters

Howlin Wolf - Wand Dang Doodle

Shemekia Copeland - Who stole my radio? (The soul truth) Klar for NBF 22!

Danielle Nicole - I`d rather go blind. Et liveopptak fra Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb

Jan Arild Sørnes & elektrisk band - Æ e en soulmann (ny og sterk)

Kai Strauss & Electric Blues - Commit a crime

Norsk Utflukt - Gammel jazz (Heder og verdighet)

Billy Ts band - I am going home

Omar Dyke & Howlers - No more dogging

Dikt : Drøm ..Live. Lest og skrevet av Bluespoeten.
15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page