top of page

Bluestrain-uke 5

Bluesere..

Det er hyggelig å sette rekorder om det er på skøyter, ski, til bens eller publikumsrekord. Det opplevde vi på Youngs (oppe i solen) hvor Oslo Bluesklubb har sine konserter. Ronny Aagren med band spilte og stadig flere satset på dansefoten og stemningen var optimal samtidig med publikumsrekord. Rolf smilte trill rundt og loddsalget tok av som børsen på Wall Street. Det er liv i bluesen om du trodde noe annet..


Under produksjonen av dette Bluestrain fikk jeg vite at Oslos store trubadur og poet siden 60-tallet hadde sagt takk for seg alltid. Lillebjørn er en nasjonalskatt med viser og tekster som bergtar deg. Jan Erik Vold mente at Prøysen var blues, og da vil jeg påstå at det er og var også Lillebjørn. Hva skulle jeg velge blant 200 sanger?? Aleksander Kiellands Plass ble mitt valg.


Ana Popovic har hatt en tøff periode hvor hun etter kreftoperasjon vurderte å legge musikken på hylla. Slik ble det ikke heldigvis.. Hun starter Bluestrain med en følelsesladet kjærlighetssang med tittelen "Honey I`m home" så du forstår at det som står i bibelen at "Det største i livet er kjærligheten" er sant. Hun etterfølges av Stevie Ray Vaughan som er hennes store forbilde helt siden de famlende gitartoner i Beograd. Vi har følgende spilleliste..


Ana Popovic - I`m home - Like it on top

Stevie Ray Vaughan - Texas Flood

Ronny Aagren - Early in the morning

Knut Reiersrud - Blues Power - Sweet shover of rain

Stina Stenrud & Her Soul Replacement - Sing like me- Coming home

Lillebjørn Nilsen - Alexander Kiellands Plass

Mike Andersen - Nobody else but you- (Kommer til Jæren Bluesklubb 10 års feiring.)

Freddy King - Lonesome Whistle Blues

Terrie Odabi - Will you still love med?

Fabulous Thunderbirds - Here Comes the Night - (Herlig versjon av Thems original med Van Morrison)22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page