top of page

bluestrain - uke 50

Nærmer seg Jesu fødsel og da blir det å finne frem juleslagere som Have you heard the news..med Koko Taylor og julestemningen kommer krypende nok en gang.


Foto: Wikipedia - Freddie King


Mange hadde ventet lenge på bluesdamen fra New Orleans opprinnelig fra Serbia, Ana Popovic. Ryktene svirret og håp ble etterfulgt av tristesse ettersom pandemirestriksjonene ble servert. Etter mye om og men dukket Ana Popovic opp på Grergers, storstua til Hamar Bluesklubb, lørdag med en musiker. Men; uten rytmeseksjonen som ikke hadde vaksinepasset i orden. Men til slutt dukket også trommisen opp og konserten kunne starte for 130 publikummere fra 5-6 ulike bluesklubber i Sør-Norge. Topp forestilling og Ana er en fest på scenen! Gledelig at så mange tok turen til Hamar!


The BigBlue har kommet med ny singel "Pilgrim" som svinger kraftfullt i Bluestrains radiobølger. For første gang i historien har jeg fått til en forbindelse mellom to av mine lidenskaper; blues og skøyter. Ragne Wiklund(21) tok sensasjonelt VM på 1500m i Heerenveen i februar og hun fortsetter fremgangen og tror vi får flere overraskelser i Beijing OL. Jeg tok en telefon til boogiemester Dr. Bekken og spurte om han kunne komponere en boogie til Ragne som varte like lenge som hennes gulløp på 1500m, 1.54.61 Han tok utfordringen og boogien er med på ukas Bluestrain. Øistein Jarlsbo i VG har gjort en sak på det. Blues + skøyter er sant.


Spilleliste uke 50-2021

Robert Johnsen - Sweet Home Chicago

Freddie King - Have you ever loved a woman

Jany McShann - Silent Night

Sue Foley - Dallas Man (Pinky blues)

The BigBlue - Pilgrim

Hans Theesink & Big Daddy Wilson - Old Trouble Man (Pay Day) Kommer til Blues in Hell!

Koko Taylor - Have you ever heard the news

Ana Popovic - Old Country

Lil Ed & Blues Imperials - Christmas Time

Ragnes Boogie - Dr. Bekken

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page