top of page

Bluestrain-uke 6

Faktisk får jeg enda en del bluesutgivelser på CD i postkassa. I dag på en blå mandag var det faktisk tre stk fra samme avsender i Wilton Manors, Florida. Det var Michelle Castiglia som hadde forært meg bl.a den hvite bluesens fars angivelige siste utgivelse som bar tittelen .. The Sun is shining Down.


Foto: Tommy Lund


He, he; John Mayall blitt morsom på sine eldre dager? Eller en smule ironi? På det siste kuttet som bærer tittelen er hans siste gitarist/sanger med, Carolyn Wonderland. Han har jo gjennom sin lange karriere et stort antall musikere han har samarbeidet med og det burde vel føles som en ære å bidra på John siste plate.. Tittelsporet blir spilt på Bluestrain neste uke og flere vil komme. Mannen holder enda et godt nivå og i bluesen er han en bauta.


Mike Zito (trio) gjester Skedsmo Bluesklubb på Lillestrøm førstkommende fredag 11 feb. kl. 21 og Oslo Bluesklubb på Youngs Nede inng. Pløensgt. kl 16 på lørdag 12 feb. Bluestrain har selvfølgelig den godlynte og dyktige artisten på spillelisten med Dreaming of you fra albumet Resurrection som betyr gjenopplivelse eller oppstandelse. Men; så vidt vi vet har Mike vært med oss hele tiden og trenger ingen oppstandelse a la Jesus. Men, mannen er full av musikk og energi så gled deg! Skedsmo Bluesklubb fortsetter sin heftige helg lørdag med Reloaded på eftan og Eric Slim Zahl på fra kl. 21 så husk å spenne sikkerhetsbeltene.


Vi har følgende spilleliste..

Hound Dog Taylor - Give med back my wig

Jimmy Johnsen - Serves med right to suffer (RIP)

Mike Zito - Dreaming of you (Resurrection)

Ole Frimer Band - Single City (Live in Epping i Syd Tyskland)

Arne Skage - King of the Hill (Procastination Blues) intro med han sjøl

Kristin Berglund - Når teppet har falt (Blåtoner)

Rick Estrin & Nightcats - One Way Turn

Mick Kolossa - I`m missing you

Christina Skjølberg - Tears to ice (Level up) Hun kommer til Den Lille Bluesfestivalen i Bergen 4-5 mars med bl.a Håkon Høye og Ronny Aagren m.fl. Ta turen til Bergen med venner og kos deg på Madam Felle.

Good Time Charlie - Mojo Energy15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page