top of page

Bluestrain-uke 9

Vi ønsker lykke til med Den Lille Bluesfestivalen i Bergen nå til helgen hvor Anita Nordheim Blues Groove skal opptre og vi varmer opp med Do you Dare fra deres album. Det svinger så du blir våryr før tida!! Hennesy Bluesband har stått opp igjen og serverer oss vestkystmusikk med saftig spill og innlevelse i Jumping at the Chicken fry.


Foto: Anita Nordheim Blues`n Groove


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 9 av Bluestrain her:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


25 mars ankommer Among Lynx selveste Oslo Bluesklubb på Young Nede i Pløens gate og fem damer vil gi dere musikalske og visuelle minner for livet. De har holdt på i flere år og kommet seg opp på de større scener med sin bluesrock, intimitet og sterke nærvær. Det er lov å glede seg!!! Bluestrain spiller Once in a blue Moon..som gir deg en ny månelanding.


Ana Popovic lander på Hamar 22 april som er lørdag og vil gi dere en opplvelse utenom det jordiske. Du hører - Lets du it again på Bluestrain. Billettsalget går unna så bluesprofessoren har stivnet i århundrets glis! Du når toget tilbake til Oslo hvis du ikke fristes til overnatting..


Følgende liste..

Ana Popovic - Lets do it again

Hennesey Bluesband - Jumping at the Chicken Fry

T-Bone Walker - Blues is a woman - The complete imperial Recordings - 1950-54

Etta James - At last

Anita Nordheim Blues`n Groove - Do you dare

Walter Trout - False Alarm - No more fish jokes

Among Lynx - Once in a Blue Moon

Barbara Blue - Slide man - From the shoals

Ole Frimer band - Blålys over Brostein - Blålys

Kristin Berglund - Mellom dag og drøm- I blåtimen (ny bok om Kristin Berglund skrevet av Hilde Beate Lia)11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page