top of page

Cyrille Aimèe - hjemmekonsert

Cyrille Aimée sendte direkte — sammen med Lex Warshawsky den 27.mars på Facebook.Konserten begynte kl 20 norsk tid, og Frk.Aimèe hadde rigget seg opp i stua hjemme med webkamera,pc og mikrofon.


“Konserten ble et personlig møte mellom fans og artist- om enn på en litt amatørmessig måte. Kos ble det, for det gav konserten en god sjarm og mye varme. ”

Vi er jo midt i en verdensomspennende korona pandemi, og alle prøver å overleve. Cyrille Aimèe har på kort tid kastet seg rundt fra konsert modus til en online tilværelse i alle "sosiale kanaler". Kort tid før denne konserten lanserte hun seg på Patreon.com - en tjeneste der ihuga fans av artister eller person kan abonnere på tjenester av disse. Frk.Aimèes gav ut en ny cd/plate på denne kanalen - kun for abonnenter, samt videoer og tilgang til artisten.


Konserten

Det ble et personlig møte med Cyrille Aimèe denne kvelden, og vi fikk presentert mange melodier - gamle som nye etter ønske fra tilhørere på nettet. Det ble litt amatørmessig pga Cyrille var vel ikke vant med dette formatet, men samtidig ble dette noe av sjarmen. Det ble endel opphold der spørmål ble spurt om alt mellom himmel og jord til henne - om musikken og lyrikk mm. Siden det ble en blanding av musikk og spørsmål ble det vel litt "langtekkelig" for mange. Jeg for min del fikk med meg rundt 50 min av hele sendingen på 1 time og 47min - hele konserten kan sees og høres på Cyrille Aimèes facebook side: https://www.facebook.com/cyrilleaimee/

Jeg har en følelse vi får se mer av henne på nettet hvis karantene rundt om i verden holder seg i månedene fremover.

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page