top of page

Jazz for alle-uke 13

Jazz lyttes til, oppleves og utføres av folk i alle aldre. De som også er pensjonister og leser Pensjonisten som har over 300.000 lesere og gis ut 9 ganger i året. Siste utgaven av Pensjonisten har jazzlegenden og hele Norges bassist Arild Andersen på forsiden med et portrett inne i bladet. Kommenterer ikke teksten siden den er min men likte godt forsiden med kommandøren av St.Olav Orden Arild Andersen med en utrolig innholdsrik og spennende karriere. Pensjonisten selges i løssalg så vet du det..


Foto: Chet Baker. (2023, March 29). In Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Chet_Baker


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 13 - 2023 av Jazz for alle ! her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Påsken er synonymt med Vossajazz en bauta i norsk jazz. Det begynner allerede på toget fra Oslo S med Marius Klovning og band kl. 14 1 april(ingen spøk). Sjekk programmet! Denne gangen fokuserer jazzforalle på en av de mindre festivalene men like betydningsfulle og ferden går til Hamar og Anjazz som har eksistert siden 2005 da Anja Katrine Tomter startet sitt livsprosjekt.. En av artistene er Håkon Kornstad som byr på jazz, opera og Amerikabåten! Musikalitet, kreativitet og alltid overraskelser underveis inkludert opera! Ole Paus sa i et intervju at perioden med revy var hans beste for da fikk han folk til å le...det kan også Hkon Kornstad! 12 mai på Anjazz 2023! Vår spilleliste..

Håkon Kornstad - Damascus - Symphonies in my head

Nilse Petter Molvær - Access song of sand -Khmer

Chet Baker - Once in a while - Chet Baker best

Cyrille Aimee - Nine more minutes - Lets get lost (Skrevet og inspirert fra en undergrunnsstasjon i NY da kjærligheten blomstret)

Diana Krall - Temptation - Girl in the other room (Oslo Spektrum torsdag 27 april)

Karin Krog - Round about midnight

Div. artister - Sommer i Oslo (stykkevis og delt)

Bo Bo Stenson - Tit er jeg glad
5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page