top of page

Jazz for alle -uke 18

Vi forsøker å nå ut til flest mulig med våre ukentlige jazzsendinger på ca. 1 time og forsøker en balansegang mellom nyheter /nyutgivelser og jazz av eldre årgang.


Foto: Kira Skov - Facebook

Jazzen med sin store musikalske bredde er en spennende utfordring. De radiostasjonene som sender Jazzforalle i dag er; Radioriksoslo.no FM101.1, Radio Kongsvinger, Radio Os, Radio Folgefonn(ny), Radio Nordkapp, Kanal3 og Radio Stryn. 

Hjemmesiden jazzforalle.no går inn i bluzz.online hvor du får jazz, blues og Bluespoeten.  Her ligger programmene til jazzforalle og etter hvert flere intervjuer, videoer og nyheter. 

Vi er åpne for innspill vedr. radiosendinger og hjemmesiden bluzz.online  Noe av ideen bak bluzz.online er tettere samarbeide mellom blues og jazz som egentlig er musikalske søskenbarn. Et samarbeide som kan bære frukter for begge sjangre. Ellers gratulerer vi med dagen 30 april og ser frem til streaming konsert fra Viktoria jazzkringkasting med Lilja. Ellers er jeg heldig som har fått en bunke jazz-CD er i posten fra promotor Annika Westman her lå bl.a siste CD fra Kira Skov som blir spilt i dette prgramment. God Jazz!


Uke 18- spilleliste

Kira Skov - The man i love

Kira Skov - Hvor skal vi hen? (fra hennes siste utgivelse; I nat blir vi gamle)

Nora Brockstedt - Noras Bossanova

Tord Gustavsen - At home

Dave Brubech Quartet Blues in the dark

Arild Andersen - Science 

Radka Toneff - Wasted 

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page