top of page

Jazz for alle-uke 40

Jazznytt ha jeg omtalt i positive ordelag flere ganger og vil ikke slutte med det. Jazz har eksistert i Norge i 100 år så den har hatt lang tid på å utvikle seg og Jazznytt fanger opp mye av historien og jazzen status quo. Men opplaget på 4000 burde vært høyere!


Foto: SG-bluzz.online:- jazznytt.no


Bluesnews som jeg kjenner godt har et opplag på 8000, altså det dobbelte og halvparten av fartstiden. Mange andre forhold spiller selvfølgelig inn men det undrer meg hvorfor ikke opplaget er større? Jazznytt ikke bare dekker jazz men også fanger mye av tidsånden og kreativiteten. Å lese bladet er en nytelse og glede og burde vært flere forunt. Å lese om Stian Carstensen er et bevis på at jorda ikke er rund. Var det ikke Erasmus Montanus (Rasmus Berg)som ikke fikk sin kjære fordi han påstod at jorda var rund? Håkon Kornstad nevnte i et intervju i Jazznytt (Sommer 2020) at..sitat; ...hadde litt sånn Victor Borge-humor innbakt i det hele. Det skader faktisk ikke med litt humor, tror jeg, kanskje det er nettopp det som får folk litt fram på stolen igjen??

Vi i Jazzforalle sender radio på 8 lokalradiostasjoner (radioens indrefilet) fra RadioriksOslo til Radio Nordkapp (Honningsvåg) 1 time hver uke men er alltid åpen for innspill... Uke 40 høstferieuka har følgende spilleliste;

Alvin Queen Trio - Georgia on my mind + Nighttrain (Nighttrain to Copenhagen)

Hanne Boel - Alting var smukkere + Elsk meg. (mange konserter i Norge i nov.)

Billie Holiday - I get a kick out of you

Dizzie Gillespie - Schooldays (The Champ)

Jan Garbarek - Pygmy Lillaby (Visible World)

Siril Malmedal Hauge - Lonely Avenue (Unchartered Territory)

Nils Petter Molvær - Sauna
4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page