top of page

Jazz for alle-uke 44

Siste store opplevelse for undertegnede var konserten med Amund Maarud og Stian Carstensen på Herr Nilsen mandag.


Foto: Stian Carstensen - SNL


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 44 av Jazz for alle ! her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Det ble påstått at konserten var utsatt 7 ganger grunnet pandemien og arrangmentet var selvfølgelig utsolgt. Begge artistene er sjangermessig grenseoverkridende og du kan vente deg en reise hvor det meste kan skje. Slik ble det med masse improvisasjon, tettpakket med langfløyte, trekkspill, vokal og Amunds gitar som heftig brakte det hele videre med ekstatisk glede og fornøyelse. Du glemte totalt at du stod som sild i tønne. Improvisasjon er jazzens varemerke og her fikk vi det med humoristiske verbalinnslag fra Carstensen som er god også på svart humor.


Ta en kikk på artistlista til Cosmopolite eller Nasjonal Jazzscene og du får ingen fritidsproblemer om du elsker musikk. Eks. kan være polske Anna Maria Jopek på Cosmopolite 10 nov. Hun har gitt ut CD med selveste Pat Metheny og er i verdensklasse. Her på berget ruller jazzforalle videre og har dette på menyen..

Tobias Wiklund - Stolen feathers - Silver Needle

Pat Metheny - Four paths of light- Road to the sun

Tony Bennett - Diane Krall - Somebody loves me

Dag Arnesen Trio - Lille Måltrost - Jazz from Norway

Soft City - Settle for the moon (contemporary blues) Soft City som alle er jazzutdannet skal representere Norge i European Blues Challenge i Polen-juni.

Gurls - Qui

Silje Nergaard - The moon is a harsh mistress - Unclouded

Billie Holiday - Yoy better go now

Karin Krog & Fred Nøddelund - Groovin - NRK Session Club10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page