top of page

Jazz for alle-uke 45

Jazzens veier er uransakelige. Må innrømme at ikke alt er planlagt vedr. jazzforalle, men finner du en musikalsk tråd og begynner å nøste blir det spennende se hvor du havner. 


For ca. 3 uker siden hadde jeg et intervju med Herborg Kråkevik hvor hun fortalte at den største inspirasjonen hennes og den som hun lærte mest av var Kenneth Sivertsen....


Da var det på sin plass å spille nettopp hans musikk og valget falt på - Journey fra Remembering North - som ble spilt inn i New York. Dette sporet er å finne på "Mystery Man" tributen til Paolo Vinaccia. Et imponerende samling fra hans musikalske karriere. På nevnte spor mener jeg at Bendik Hoseth er med på saksofon og Kenneth Sivertsen på gitar og da Paolo på perkusjon.. "Ingen over ingen ved siden" (opprinnelig om Freias melkesjokolade)


Deretter måtte Herborg synge og veien var ikke lang til "Bøn" i nevnte booklet som er hentet fra Mi Haugtussa og var vel første CD-en Herborg Kråkevik gav ut. (1995) Hun sier: "Det var stort å få den store PerkusjonsGuden med meg på Debut-CD- min."


Kenneth Sivertsen - Journey (Remembering North)

Herborg Kråkevik - Bøn (Mi Haugtussa)

Radka Toneff - The moon is a harsh mistress

Benedicte Torget - After a day of rain

Rigmor Gustafsson - Fire and rain (Signature edition)

Bugge Wesseltoft - Mitt hjerte alltid vanker

Diana Krall - Lonely Avenue

Håkon Kornstad Trio - Im treibhaus 

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page