top of page

Jazz for alle- uke 48


Foto: Cyrille Aimèe by Colville Heskey


Vi merker godt at julen nærmer seg og tilbudene på alt mellom himmel og jord som julegaver florerer. Tilbud på mailen med uærlige hensikter øker.. "Pakken" som venter deg eller at PC-en din er infisert av virus og du må ta action øyeblikkelig før alt blir svart..


Tilbudene generellt har aldri vært så mange.. Materielt har de fleste av oss det vi trenger og mere til men vedr. opplevelser er vi umettelig, spesielt for oss som elsker musikk.. Nattjazz først ute med tilbud på pass et halvt år i forkant.. Slår du til så kan du glede deg ca. 6 måneder i forkant!


Artistslipp fra festivalene dreier seg også selvfølgelig om salg av billetter. Nok om det ; jeg ønsker alle innen jazzen godt salg som til sist kommer det de fleste til gode! Artister fra øverste hylle!


Jazzforalle åpner med multiinstrumentalisten og komponisten Stian Carstensen, Eidsvoll store sønn med sitt urnorske hovedinstrument trekkspill som får mange til å rynke på nesa.. Carl Jularbo og Freddy Kristoffersen f.eks. men Stian Carstensen? Vi tar av oss hatten for et genuint spill og fremføring..Arvelig belastet men trekkspillfar men hans begavelse får gull ut av gråstein.. Gjennom psykisk helvete og innleggelse på sanatorium kommer supersterkt tilbake.. Suksess overalt fra klubber til Kork hvor musikerne smiler av Stian som spiller 2-3 instrumenter underveis. Flere genier har vært gjennom noe av sammen prosessen..nok om det


Spilleliste..


Stian Carstensen - Synaptic Saltarells - Musical Sanatorium

Stian.. - Bolero Oblongata - Muscial Sanatorium

Cyrille Aime - Nuit Blanche - (Det beste fra Paris etter Edit Piaf) Nå boende i New Orleans

Hilde Louise Asbjørnsen - Månesjuk - Sweet moring music

Louis Armstrong - Basin Street Blues

Mette Gustavsson - When you make me smile

Kari Bremnes - Madonna - Løsrivelse (prod 1993 med Ketil Bjørnstad med Munchs egne tekster)

Bjørn Krokfoss - Downhearted Blues - It don`t mean a thing (Krokfoss usminket historie om Oslo-jazzen på 60-70 tallet)

Nils Petter Molvær - Sauna - Streamer
6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page