top of page

Jazz for alle-uke 50

Jazzhistoriker Bjørn Stendahl er en fryd å lytte til på de årlige jazzvandringene under Oslo Jazzfestival. Som det radiomenneske jeg er har jeg gjort opptak av hele vandringen som jeg åpner sendingen med. Underholdning og stemning og vi stopper opp denne gang ved Herr Nilsen.


Foto: Jon Eberson Group - Pressefoto: Andreas Ulvo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 50 av Jazz for alle ! her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utvalget av konserter i disse førjulstider er stort men Hilde Louise Asbjørnsens tradisjonelle julekonsert 17 des. på Nasjonale jazzscene er en favoritt. Første konsert - matine delen var det enda bill. igjen men siste har vært utsolgt lenge. HLA er en av Norges mest alsidige og dyktige entertainere.

Jul er tradisjon og det kan man si om den årlige konserten på Cosmopolite med tekster av arbeiderklasse-dikteren Rudolf Nilsen som døde den gang byen het Kristiania i 1929 kun 28 år gammel. De som fremfører visene er en viktig del av hovestadens kultur siden 60-70 tallet med personligheter som Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Steinar Ofsdal m.fl. Cosmopolite søndag 18 des. kl. 19 Julie Dahle Aagård med storband kan du oppleve på Lancelot i Asker lør. 17 des. kl 14-17.


Vi har følgende liste..

Jon Eberson Group - I`ll be waiting here (Comfort Call)

På Gjensyn- Kari Svensen, Lars Klevstrand, Steinar Ofsdal, Corell...

Hilde Louise Asbjørnsen - Fashion (Movies & Stories like this)

Karin Krog - Round about Midnight (Joy)

Bjarne Nerem - This is.. (Embraced you)

Helge Lien Trio - Radio- Troll

Tango for to - Viggo Sandvik, Inger Lise Rypdal
10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page