top of page

Jazz for alle- uke 9

Alle venter på sommer, jeg venter bare på deg. En gammel slager som kunne skrives om slik..Alle venter på sommer jeg venter bare på..Jazznytt- Vår, og det er vel ingen tvil om hva som kommer først! Spennende med ny redaktør..rettelse redaktører siden det er duoen Audun Vinger og Filip Roshauw som nå tar over. En liten revolusjon kommer kanskje siden disse karene er særs kreative og skriveføre. Kanskje litt humor som Håkon Kronstad etterlyste i et 50 min. intervju jeg hadde med han. Sjekk bluzz.no - Portretter.


Foto: Jan Garbarek


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 9 - 2023 av Jazz for alle ! her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Musikk er menneskets beste venn og kan brukes til alt. I vår nasjonalidrett skøyter er nå 22 år gamle Ragne Wiklund blitt en skøytedronning siden hun bare vinner og vinner. Da hun overraskende vant VM på 1500 m i Thialf Stadion i 2021, skøytesportens mekka, tok jeg en telefon til pianist, tubaist, komponist og pedagog Tor Einar Bekken og spurte han om å komponere en boggie til Ragne. Den skulle vare like lenge som hennes gullforgylte 1500m. Den kom og har blitt spilt diverse ganger på radio og Ragne vant i går VM på 3000m nettopp i Thialf Stadion og treskolandet gråt. Tidligere i år har hun vunnet 1500m i EM og 4x 3000m under WC. Var det boogien fra jazzmannen Dr. Bekken? Nå kommer spillelista..

Stian Carstensen - Hippocampus - Musical Sanatorium

Julia Werup - The touch of your lips- The thrill of loving you

Sidsel Endresen - Soleside - Merriwinckle

Jan Garbarek Group - White Cloud - Photo with blue sky, cloud, wires, windows and red roof

Håkon Kornstad - Du bist die Ruh- In Treib haus

Grete Kausland - The memories of you - Jazz my way

Helge Lien & Knut Hem Take another five - Hummingbird

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page