top of page

Jazz for alle-uke 23

Jazzhistorien vokser i begge ender og gjennom feiringen av jazzdivaen Karin Krogs 85 års dag på Nasjonal Jazzscene, blir vi tatt med på en musikkariere som spenner over nesten 70 år. Regner med mange har kjøpt boka hennes "Det måtte bli jazz" som er både en personlig og historisk reise gjennom norsk jazz. Den norske og delvis internasjonale jazzfamilien blir godt ivaretatt i Jazznytt og fanger opp den store kreativiteten, spillegleden og ambisjonene som bor i norske jazzmusikere.


Foto: "Carla Bley" - Wolfgang Gonaus


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spill av uke 23 av Jazz for alle ! her:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Jazzforalle er et ukentlig times program som går på 6 lokalstasjoner og blir liggende på nettstedet bluzz.no som selvfølgelig er åpent 24 timer i døgnet. Vi forsøker å holde tritt med hva som skjer i jazz-Norge og gleder oss over all nyskapningen og forstår at prisene som blir delt ut med Jazzprisen som siste nyhet, er vel fortjent. Norsk Jazz setter spor utenlands og vi blir tidvis nasjonale et øyeblikk! Jazzforalle har denne spillelista..

Scott Hamilton/Karin Krog - The best things in life are free

Karin Krog - God bless the child

Ellen Andrea Wang - Erasmus (Closeness)

Radka Toneff - Sometime ago (Butterfly)

Carla Bley - Sing me softly of the blues (Dinner Music)

Jacob Karlzon - Brave Souls (Wanderlust)

Kira Skov - Idea of Love (Spirit tree)

Dexter Gordon - Smile (The bestof..)

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page