top of page

Musikk i krise

Norsk Jazzforum angriper "musikkløsheten" i disse krisetider med Musikkhjemmekontoret.
"Nød lærer nøgen kvinne å spinne" - Vel, det vel noe av den samme substansen Norsk Jazzforum tok teknologien i bruk for å redde jazz som musikkgenre til å kollapse i et hav av tomme avtalebøker og konsertlokaler i inn og utland.


Teknologien som brukes har vært tilgjengelig en god stund, men har vært litt på siden av å bli brukt i marinsteam øyemed. Det har liksom ikke vært nødvendig...inntil nå.


Både undertegnede og Jan Christian Nordahl har fulgt Cyrille Aimèe i sitt fremstøt fra sitt karantene hus i New Orleans. Hun har opprettet en Patreon - konto der fans kan "abonnere" på henne til forskjellige nivåer - fra kr 20 i måneden til over kr 10.000. Alle nivåer har tilgang til forskjellige perks - aka laste ned siste CD,siste musikkvideo eller hjemmekonsert for noen få fans etc,etc . Det er bare fantasien som setter grenser hva man tilby, men at det er effektivt er uten tvil, og artister kan fort få et levebrød som er over gjennomsnittet under denne tunge tiden.


"Musikkhjemmekontoret" er et fantastisk verktøy å bruke for alle artister, og kan gi den nødvendige kunnskap til å holde hode over vann inntil vi kommer i "normalt gjenge" igjen.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page