top of page

Jazz Fest - Trondheim 6-10.mai 2020

Oppdatert: 3. apr. 2020

Det kommer til å bli en musikkeksplosjon i Trondheim i begynnelsen av mai, da byen får besøk av mange storheter innen jazz - Cyrille Aimèe (FR), Sinne Eeg Group (DK), Jan Garbarek (NO) og Thomas Dybdahl(NO) med mange andre fra inn og utland.


Photo: Tore Sætre / Wikimedia


Jazz Fest

“Trondheim Jazzfestival har helt siden 1980 levert førsteklasses jazzopplevelser til trøndere og besøkende i Trondheim i mai. Det skal vi fortsette med !”

Det er virkelig en enorm meny av artister Jazz Fest stiller med i år, og det blir synd hvis denne festivalen må kaste inn håndkle pga koronaviruset.


Cyrille Aimèe har gjort noe med "artistdøden"

Frøken Aimèe har tatt utfordringen med konserttørke ved å opprette en Patreon-konto der fans kan støtte henne via månedlige donasjoner mot å få tilgang til eksklusivt innhold - bl.a annet hennes nyeste album "Just you,Just Me" som fåes ved å bli en Patreon medlem.

En meget god tanke som flere artister bør se på, og etterape for å få inn penger.

I ukene fremover...


Vi får se hvordan pandemien arter seg fremover, og så får vi holde fingrene krysset denne "lock down"-situasjonen endrer seg. Utfordringen vi står ovenfor er også Norge kan bli "friske", men mange andre land fortsatt kan være i en karantene tilstand. Vi kan ende med mange av våre festivaler under sommer og høst kun ender med å ha norske artister.15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page