top of page

NOTODDEN BLUESFESTIVAL 2020

Oppdatert: 9. apr. 2020

Fra 30.juli til 2.august vil det eksplodere i lyd og dufter i byen Notodden - byens største årlige hendelse vi bli avholdt, nemlig Notodden Bluesfestival 2020. Mange år har det blitt på bluesbaken for festivalen, og er "The Big Daddy `O" av bluesfestivaler i Norge, og vi kan strekke oss å si Norden.
Nye toner fra NBF pga koronaviruset og lanserer Notodden Blesfestival Digifest 2020

Notodden Blues Festival tenker nytt i en utfordrende tid for arrangører og musikere og inviterer til en heldigital festival hjemme hos deg. Som første norske festivalarrangør så etablerer festivalen nykommeren Notodden Digifest 2020. Den nettbaserte festivalen kombinerer live-streaming med artister som har nå har mistet alle sine oppdrag og visning av konserter med utvalgte artister i arkivopptak fra tidligere festivaler." - NBF

Det er en usikker tid for festivaler som skal avholdes etter juni, så NBF forbreder seg på forskjellige scenarioer - en er å sende noen konserter på Facebook og Youtube når tiden kommer - eller kanskje alle hvis det blir så. I den anledning kjører de nå konserter torsdager og repetisjoner på søndager fram til 17.mai 2020 - da på deres Facebook sider.


Kommende festival - aka 30.juli til 2.august 2020

Vi får håpe koronagrepet er løsnet før slutten av juli er her, for da ligger det an til å bli en heidundrende festival der mange kommer til å "slippe seg løs...rett og slett på godt og ondt.


En gammel traver...

“Yet another year with great music !”

Det raser inn med både nye og gamle artister - Bjørn Berge kommer,og det er jo en stund siden sist vi hørte fra den kanten. Shimeka Copeland er en gjenganger, og storheten Jimmie Vaughan stikker en tur innom - siste gang han var på Notodden var 2007. Vintage Trouble med sin suksess fra ifjor tar turen innom i år også. Det legendariske norske bandet CC Cowboys kommer...ja, det er den ene storheten etter den andre... Ta turen innom Notodden Bluesfestival 2020 for en total oversikt, og du...bestill billett for er vi i gjenge igjen i slutten av juli vil alle billetter være borte....12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page