top of page

Jazz for alle uke 36

Vi starter med Rebekka Bakken siden hun etter flere år i Wien har vendt tilbake til Oslo. Hun synger Little Drop of Poison på jazzforalle.


foto: Victoria Teater,Oslo Jazzfestival,2017 - Tore Sætre


Etter flere år i musikkbyen og på mange turneer i Tyskland og Østerrike har Rebekka tatt mye av musikkulturen derfra innover seg.


På Rockefeller i går med to konserter som var "Corona-fulle" med 200 publikummere fikk vi oppleve damen og artisten i storform. Hun synger godt og har mye å gi også  når hun beveger seg høyt tonemessig.


Hun har en fantastisk sceneopptreden og formidler livsglede, melankoli, humor gjerne svart, burlesk i formen a la cabaret og gir av selg selv. Forteller om hygge med vin i corona avstengt tilværelse, sove lenge og ta situasjonen med flegmatisk ro.


Bandet funker som hånd i hanske, røft, soft og velklingende tilpasset Rebekkas musikalske innfall.  Praten med publikum er herlig befriende. Her har mange artister noe å lære.


Gleder meg til neste Rebekka konsert!


Ellers går alt sin skjeve Corona gang. Nasjonal Jazzscene Victoria har mye å by på og glem heller ikke Cosmopolite og klubbene. Sjekk ut og lev livet. Snart kommer vel nytt Jazznytt?7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page